Zomerkamp 2021

Het zomerkamp 2021 staat in het teken van het jubileum 110 jaar scouting Keizer Karel.
Het kamp is voor de jeugdleden t/m 17 jaar van alle speltakken gepland in de periode van 21 t/m 28 augustus 2021.
Hoewel het vaccineren is gestart en er volop wordt getest, hebben we in 2021 nog steeds te maken met maatregelen van de overheid om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. In het Protocol Samen op kamp in 2021 zijn de overheidsmatregelen toegespitst op het verantwoord en veilig kunnen organiseren van kampen.
Het protocol bevat een aantal praktische hulpmiddelen als bijlage.
Versoepelingen of verzwaringen van de Nederlandse coronamaatregelen kunnen leiden tot een aanpassing van dit protocol.
Als gevolg van de maatregelen en de eventuele aanpassingen kunnen we nu helaas nog geen nadere informatie verstrekken.